Image
Corona

Corona virus

Het coronavirus houdt ons in de greep. Freeroad, alsook onze importeurs, volgt de ontwikkelingen op de voet. Graag benadrukken wij dat onze dienstverlening aansluit bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD, zowel voor de gezondheid van u als die van onze medewerkers.

Aflevering van (nieuwe) auto’s

De continuïteit van onze operationele activiteiten is geborgd! Zowel de fabrieken, havens, magazijnen van onze importeur(s), alsook onze eigen showrooms zijn (nagenoeg) volledig operationeel. Voor al deze locaties geldt dat er maatregelen zijn genomen om besmettingsgevaar naar het minimum terug te brengen. Wij kunnen uw auto dus ‘gewoon’ afleveren, desondanks zijn wij ook op onze hoede.

Werkplaatsafspraken

U bent en blijft van harte welkom in onze vestiging! Om u in deze moeilijke tijden zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we voor klanten die een werkplaatsafspraak gepland hebben staan onze Haal- en Brengservice aan. In dat geval komen we het voertuig kosteloos thuis bij u ophalen en weer terugbrengen. Interesse in deze extra service? Neem gerust contact met ons op.

Showroombezoek

Zowel offline in onze vestigingen, als online via het internet, verwelkomen wij u graag om u uitgebreid te informeren over onze modellen. Ook een proefrit behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Waar mogelijk dragen wij dus ons steentje bij voor een veilige omgeving, zonder te paniekeren. Wij vertrouwen erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en op jullie begrip. Als er vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Freeroad