Image
MX-30

Mazda MX-30

Rijklaar vanaf
34.990
Bijtelling p.m. vanaf
130
Private lease p.m. vanaf
415

De vernieuwde 100% elektrische Mazda MX-30 is ontwikkeld voor de dagelijkse behoeften van bestuurders en inzittenden. Het moderne design met freestyle deuren is gecombineerd met een ruim en stijlvol interieur. De unieke rijeigenschappen van deze crossover zorgen voor ultiem rijplezier, al voor je instapt. De innovatieve e-Skyactiv aandrijving is speciaal ontwikkeld om je overal te brengen waar je moet zijn.

Mazda MX-30 highlights

100% elektrisch

Ruime crossover

Hoge instap

Hoogwaardige veiligheidsuitrusting

Geen CO2 uitstoot

UITGELICHTE UITVOERINGEN

Image
MX-30

Mazda MX-30 Prime-Line

35.5kWh, elektrisch, 145pk, automaat
Rijke standaarduitrusting met o.a.:
• 18-inch lichtmetalen velgen in Silver
• Zwart stoffen interieur met lichtgrijze zitting
• Mazda Radar Cruise Control (MRCC): houdt ingestelde snelheid aan en bewaart gewenste afstand tot voorganger (incl. stop & go-functie, enkel bij automaat)
• Smartphone-integratie: Apple CarPlay / Android Auto™
Rijklaar vanaf
34.990
Private lease p.m. vanaf
415
Bijtelling p.m. vanaf
130
Contact opnemen
Image
MX-30

Mazda MX-30 Exclusive-Line

35.5kWh, elektrisch, 145pk, automaat
Als de standaarduitrusting. met o.a.:
• 18-inch lichtmetalen velgen in Silver
• Zwart stoffen interieur met lichtgrijze zitting
• Stoel- en stuurwielverwarming
• Smart Keyless Entry: automatische vergrendeling
Rijklaar vanaf
35.990
Private lease p.m. vanaf
425
Bijtelling p.m. vanaf
134
Contact opnemen
Image
Mazda MX-30

Mazda MX-30 Advantage

Modern interieur, 35.5kWh, elektrisch, 145pk, automaat
Als de standaarduitrusting. met o.a.:
• 18-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
• Stoelverwarming voor
• Adaptieve LED-koplampen (20 LED-blokken) met koplampsproeiers
• Wit ecologisch kunstlederen interieur met stoffen grijze zitting
Rijklaar vanaf
36.790
Private lease p.m. vanaf
435
Bijtelling p.m. vanaf
137
Contact opnemen
Image

GEMAKKELIJK THUIS LADEN

Exclusief voor berijders van de 100% elektrische crossover van Mazda bieden we in samenwerking met EVBox een alles-in-1 laadoplossing (de elegante EVBox Elvi inclusief basisinstallatie) aan voor een speciale prijs van € 1.598. Met een laadstation bij je thuis, ben je verzekerd van een volledig opgeladen auto, telkens als je de deur uit gaat!

Met deze laadoplossing kun je snel, simpel en veilig je 100% elektrische crossover opladen bij je thuis. Met de 22kW laadpaal is je Mazda MX-30 in 4,5 uur volledig opgeladen.

Meer weten over de aanschaf van een Mazda MX-30 met deze laadoplossing?

Acties

Bekijk hier onze speciale aanbiedingen op de Mazda MX-30.

Image
Mazda MX-30

Mazda MX-30 - tijdelijk € 3.350 Mazda Subsidie

Een mooi moment voor een Mazda MX-30

Brochure & prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda MX-30.

DE VERNIEUWDE MAZDA MX-30: BEWUST ELEKTRISCH

NIEUWE MULTI-TONE LAKKLEUREN
De vernieuwde Mazda MX-30 is nu verkrijgbaar in vier multi-tone kleurcombinaties, waarbij het nieuwe Zircon Sand en Jet Black Mica de basis vormen.

VERBETERDE OPLAADTIJD
Het is mogelijk om 3-fase te laden met de vernieuwde Mazda MX-30. Hiermee verbeterd de oplaadtijd doordat je tot drie keer sneller kunt laden, zodat jij weer sneller op weg kan.

NIEUWE INTERIEURBEKLEDING
Naast het industriële en moderne interieur is er nu ook Urban Expression, een strakke, stijlvolle zwarte bekleding die er rustig uitziet, maar toch actief en levendig overkomt.

Veelgestelde vragen over de Mazda MX-30

Wat is het vermogen van de Mazda MX-30?

De Mazda MX-30 beschikt over een maximumvermogen van 107kW (145pk).

Wat is de range (actieradius) van de Mazda MX-30?

De range van de Mazda MX-30 bedraagt 200km op basis van de Europese WLTP-cyclus. Er is gekozen voor een compacte accu, die zorgt voor een bijzonder en licht weggedrag.

Welk type stekker heeft de Mazda MX-30 nodig? En kan ik elk oplaadpunt gebruiken?

Deze auto kan worden opgeladen bij elk oplaadpunt dat beschikt over een CCS- of type 2-aansluiting. Je kunt de auto ook thuis opladen bij je eigen oplaadpunt (oplaadstand 3).

Toon meer

Veelgestelde vragen over de particuliere subsidieregeling

Hoe werkt de subsidie regeling?

Voor de meest actuele informatie over subsidie voor de aanschaf van elektrische auto’s kijkt u op de site van het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Is de subsidieregeling van toepassing op de Mazda MX-30?

Voor de meest actuele informatie over subsidie voor de aanschaf van elektrische auto’s kijkt u op de site van het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Wie vraagt de subsidie aan?

Je vraagt deze zelf aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Kan ik de subsidie nog aanvragen bij aflevering van mijn Mazda MX-30?

Voor alle actuele informatie over de subsidie en het aanvragen daarvan, verwijzen we je graag naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Hoe en wanneer ontvang ik deze subsidie?

Voor alle actuele informatie over de subsidie en het ontvangen daarvan, verwijzen we je graag naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Moet ik het hele aankoopbedrag aan de dealer betalen?

Ja. De subsidie wordt achteraf aan jou uitbetaald. Hierdoor moet je het hele aankoopbedrag (minus je inruil) aan de dealer betalen.

Komen zakelijke orders in aanmerking voor de subsidieregeling?

Deze komen mogelijk in aanmerking voor een MIA.

Ik heb al een Mazda MX-30 besteld, kom ik nu in aanmerking voor de subsidie?

Voor alle actuele informatie over de subsidie en het daarvoor in aanmerking komen, verwijzen we je graag naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Toon meer
Ben zeer tevreden, van afspraak maken tot ophalen van de auto.
C. Chung
Bij Freeroad staan we voor:
Ambitie
Persoonlijke aandacht
Passie

Interesse in de Mazda MX-30

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda MX-30 2022 vanaf € 34.990. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 2022 17,9 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 29 september 2022 t/m 31 december 2022, uiterlijke registratie 31 maart 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 1 september 2022 tot en met 31 december 2022, eerst mogelijke registratie na 1 september 2022 en uiterlijke registratie 28 februari 2023 bij beschikbaarheid in 2022. Uiterste registratie bij beschikbaarheid in 2023, vraag uw dealer naar de voorwaarden. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. Het vanaftarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland en BTW. Meerprijs kilometer maximaal € 0,1122 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0460. De maandbedragen zijn inclusief BTW en kosten rijklaar maken, en zijn exclusief stroom, metallic/mica (3-tone) lak en eventuele opties. Prijswijzigingen voorbehouden. Actie geldt niet op voorraadauto's. Conform het Belastingplan 2020 wordt de tijdelijke korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto's en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; waardoor het termijnbedrag voor voertuigen voorzien van een elektrische aandrijving kan stijgen gedurende de looptijd van het leasecontract. Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met je Mazda-dealer. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.