Image
Werkplaats

Onderhoud

”Elke auto heeft onderhoud nodig, anders staat u vroeg of laat met pech langs de weg”

Zelfs bij een auto van hoge kwaliteit is tijdig onderhoud noodzakelijk.
Freeroad is de plaats waar auto’s in uitstekende conditie worden gehouden.
Onze vakbekwame monteurs zorgen dat uw auto weer honderd procent veilig de weg op kan.

Wij werken met Mazda-onderdelen, Mazda-software, Mazda-olie en een Mazda-hart aan je auto.
Merken we dat je Mazda wat extra’s nodig heeft? Dan wordt er altijd eerst met jou overlegd.
Bij ons is je auto in goede handen.

Voordelen van onderhoud bij Freeroad

Vakbekwame medewerkers

Erkend reparateur

Moderne werkplaats

Eerlijk advies

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen:

Waarom originele Mazda onderdelen?

De originele Mazda-onderdelen worden ontworpen, gefabriceerd en getest voor jouw Mazda. Hierdoor staan ze garant voor betrouwbaarheid en prestaties, zeker als ze gemonteerd worden door speciaal opgeleide technici van Mazda. Alle originele onderdelen van Mazda zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Mazda. Bovendien geeft Mazda 2 jaar garantie op originele onderdelen wanneer deze zijn gemonteerd buiten de garantieperiode van de auto. 

Wanneer heeft mijn Mazda onderhoud nodig?

Wanneer jouw Mazda onderhoud nodig heeft is afhankelijk van het type, bouwjaar en het gebruik.  Reken in principe minimaal elke 20.000 km of eenmaal per jaar op een onderhoudsbeurt. De juiste onderhoudsinterval van jouw Mazda kan je terugvinden in de gebruikershandleiding of neem contact op met ons

Welk type olie moet ik gebruiken voor mijn Mazda

Welk type olie er voor jouw auto gebruikt moet worden is afhankelijk van het model en de leeftijd van je Mazda. In de handleiding van de auto vind je het juiste type olie voor jouw Mazda Voor de Skyactiv-G motor adviseren wij 0W20 en voor de Skyactiv-D motor adviseren wij 0W30. Gebruik altijd Mazda Original Oil voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Kan ik de bandenspanning zelf controleren

De bandenspanning dient regelmatig te worden gecontroleerd en deze controle kun je gemakkelijk zelf uitvoeren. Vaak vind je hiervoor automaten bij een tankstation. Controleer de bandenspanning altijd bij koude banden. De juiste druk kan je terugvinden in de handleiding van je Mazda of op de bandenspanningslabel die aan de binnenkant op de B-stijl is bevestigd. Controleer, indien aanwezig ook de reserveband op juiste spanning. Indien jezelf niet in de gelegenheid bent kom dan langs!

Toon meer
Bij Freeroad staan we voor:
Ambitie
Persoonlijke aandacht
Passie