Image
Werkplaats

Garantie

'Zorgeloos Mazda rijden'

Alle nieuwe Mazda’s worden geleverd met een uitgebreide garantie die drie jaar lang geldig is tot een maximum van 100.000 km.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aanvullend op uw huidige fabrieksgarantie, 12 of 24 maanden extra garantie bij te kopen. Dit betekent dat u tegen zeer gunstige voorwaarden tot het einde van het 4e of 5e jaar onbezorgd kunt doorrijden, zonder kilometerbeperking. Ook buiten de fabrieksgarantie kunt u zich hiermee vrijwaren van onaangename reparatiekosten.

Image
Schade werkplaats

Mazda Fabrieksgarantie

Bij aankoop van een nieuwe Mazda ontvang je een uitgebreide fabrieksgarantie. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd op Mazda kunt vertrouwen.

De voordelen
De Mazda fabrieksgarantie is drie jaar geldig met een maximum van 100.000 km. De normale slijtageonderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.

Je krijgt daarbij:

  • 24 maanden garantie vanaf de montagedatum op originele Mazda onderdelen en accessoires, mits door de Mazda dealer en/of Mazda Erkend reparateur gemonteerd buiten de standaard garantieperiode, en accessoires.
  • Drie jaar Mazda-lakgarantie, ongeacht het aantal kilometers. Als zich gedurende deze periode enig probleem met de lak voordoet, wordt dit hersteld door de Mazda-dealer indien de fabrikant verantwoordelijk is voor de gebreken.
  • Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van het plaatwerk van de carrosserie van binnenuit.
  • Mazda Euro Service: 12 maanden dekking. Deze service biedt je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp bij pech, voor de deur of onderweg. Zowel bij mechanische of elektrische problemen als bij een aanrijding. Verzorgt de Mazda dealer periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw auto, dan blijft deze service van kracht.
Image
Skyactiv Motor

Mazda Plus Garantie

De Mazda Plus Garantie is speciaal ontworpen om je het leven zo aangenaam mogelijk te maken en biedt je garantie op alle onderdelen, die van vitaal belang zijn voor het goed functioneren van uw Mazda.

Je kunt op elk moment tijdens de standaard garantieperiode een optionele Mazda Plus Garantie nemen.

De optionele Mazda Plus Garantie biedt een uitgebreide dekking, is gebonden aan de auto en overdraagbaar als je besluit jouw Mazda te verkopen, wat de verkoopwaarde van jouw Mazda verhoogt.

Voordelen van de Mazda Plus Garantie:

  • Zekerheid voor 4 of 5 jaar in plaats van 3 jaar
  • Overal in Europa geldig
  • De verkoopwaarde van jouw Mazda wordt verhoogd

Informatie over (verlengde) garantie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Bij Freeroad staan we voor:
Ambitie
Persoonlijke aandacht
Passie