Image
Werkplaats

Garantie

'Zorgeloos Mazda rijden'

Alle nieuwe Mazda’s worden geleverd met een uitgebreide garantie die zes jaar lang geldig is tot een maximum van 150.000km.

 

Image
Schade werkplaats

Mazda Fabrieksgarantie

Bij aankoop van een nieuwe Mazda ontvang je een uitgebreide fabrieksgarantie. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd op Mazda kunt vertrouwen.

De voordelen
De Mazda fabrieksgarantie is zes jaar geldig met een maximum van 150.000 km. De normale slijtageonderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.

Je krijgt daarbij:

  • 24 maanden garantie vanaf de montagedatum op originele Mazda onderdelen en accessoires, mits door de Mazda dealer en/of Mazda Erkend reparateur gemonteerd buiten de standaard garantieperiode, en accessoires.
  • Drie jaar Mazda-lakgarantie, ongeacht het aantal kilometers. Als zich gedurende deze periode enig probleem met de lak voordoet, wordt dit hersteld door de Mazda-dealer indien de fabrikant verantwoordelijk is voor de gebreken.
  • Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van het plaatwerk van de carrosserie van binnenuit.
  • Mazda Euro Service: 12 maanden dekking. Deze service biedt je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp bij pech, voor de deur of onderweg. Zowel bij mechanische of elektrische problemen als bij een aanrijding. Verzorgt de Mazda dealer periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw auto, dan blijft deze service van kracht.

Informatie over garantie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Bij Freeroad staan we voor:
Ambitie
Persoonlijke aandacht
Passie